Våra tjänster

Våra Tjänster

Vi skräddarsyr en lösning speciellt framtagen efter dina önskemål. Du behöver inte längre tänka på att städa, utan kan fokusera på annat viktigt här i livet. Med RUT avdraget betalar du dessutom bara halva kostnaden. Ingen bindningstid och vi tar endast betalt för den faktiska tiden vi står till er tjänst, dörr till dörr.


Städmaterial ingår alltid

 

Det finns olika lösningar för dig som vill ha städning varje, varannan eller var 4:e vecka.

Så du alltid komma hem till din bostad med doften av rent och känslan av fräscht!

 

Tömning av dödsbo

Byggstäd

Företagsstäd

Trädgårds tjänster

Fönsterputs

Matt & Möbeltvätt

Snöskottning

Storstädning

Pleasure in the job puts perfection in the job.

Flyttstäd

Vi hjälper dig med det du varken har tid eller lust med. Flyttstädningen kan kännas tråkig eftersom du hellre fokuserar på ditt nya boende. Dessutom är det tyvärr vanligt med konflikter just kring flyttstädningen. Alla ser olika på hur rent det ska vara. Men vi vet precis vad som krävs och vi gör det med ett stort nöje eftersom vi på företaget älskar att städa. Vi håller en hög nivå genom hela mötet mellan köpare och säljare. Allt för att underlätta för dig som kund så att du bara kan se framåt.


Hemstäd

Inför visning städ

När ni ska sälja er bostad så hjälper vi er att göra den skinande ren. Det brukar faktiskt vara så att ni får mer betalt för bostaden när den är ren, fräsch och luktar gott. Det lönar sig helt enkelt att anlita oss. 

Kontakta oss så får ni berätta lite mer hur ni bor och vi kan berätta hur ni kan öka försälnings priset.