Hemstäd

Hemstädning


ANPASSAT • NI FÅR TID TILL ANNAT • INGEN BINDNINGSTID


 Efterfrågan på hemstäd ökar hela tiden och med rutavdraget är det väldigt prisvärt. Vi tar 242kr/tim efter Rut avdraget och vi kör löpande städning per timme. Matrial kostnad tillkommer per faktura. Ni kan boka av städtillfällen max 4 gånger per år utan att vi debiterar vid tex sjukdom eller semester. Avbokning skall ske senast 24 timmar innan.

ANPASSAT


Varje hem och kund är unik. Därför anpassar vi oss till er och era önskemål.

Alla ser olika på städning och var som är rent eller noga. Därför är det extra viktgt för oss att vi har en öppen och tydlig dialog med alla våra kunder så vi kan förstå ert behov och önskemål.

Är du en aktiv person som vill slippa städa hemma eller har du kanske svårt att klara det själv? Vi älskar service så tveka inte på att kontakta oss.

Vi arbetar i team


Vi kommer ofta 4-6 Personer samtidigt vilket gör att vi inte stannar i bostaden så länge. Många kunder tycker det känns obekvämt att vara hemma och känna sig i vägen när vi kommer. Så ska det givetvis inte kännas därför arbetar vi snabbt och effektivt så du får tillbaka ditt hem skinande rent.

FÖRVÄNTNINGAR


Var noga med att fundera vad du förväntar dig. Är det en enklare städning? Vad ska vi fokusera på? Badrum? Tömma papperskorgar? Dammsuga soffan eller inte? Ja allt sånt vill vi veta

HÖGTIDER


Runt högtider är vi extra fullbokade. Så var ute i god tid om ni önskar något extra städat. Det kanske är skönt att få ugnen extrafin till jul? Eller fönstren putsade till festen? Kylskåpet rengjort till studentfirandet? 


KÄNSLAN


Av att komma hem till ett nystädat hem som doftar gott är underbart. Utan ansträgning dessutom. Vi älskar att städa så låt oss sköta jobbet!